Personlig udvikling

Personlig udvikling er blevet et populært begreb i vor moderne kultur. Det er idag ikke ualmindeligt at vi søger en terapeut, en coach eller en anden vejleder for at fungere bedre i livet. Det er blevet en aktivitet man nødvendigvis må deltage i for at fremme sin karriere, blive en god nok forældre, leve sundt nok, have den rigtige livsstil.....

Ofte er målet at blive mere "overskudsagtig", at kunne overkomme mere, at blive mere ressourcefuld. Kort sagt, at blive bedre til at gøre mere af det der er grunden til at du overhovedet overvejer behovet for personlig udvikling.


Sådan som jeg anvender begrebet personlig udvikling, betyder det en grundlæggende anderledes måde at være menneske på.

Dybest set betyder det, at du er nødt til at opgive noget af din mentale bagage. Du er nødt til at give slip på nogen af dine meninger, fordomme, ønsker, behov og forventninger.

Der er ikke tale om en ny evne eller færdighed du skal opdyrke. Du har haft denne evne altid. Du skal blot give dig selv lov til at genkende den. 


Der er et helt andet liv hinsides dit sinds betingning - det kræver blot at du bevidst opsøger denne tilstand.

Jeg kan hjælpe med inspiration og handling til dig der ønsker at bryde med dine gamle vaner og mønstre. Og skabe varige forandringer.


Opdag din indre styrke
Det du tror om dig selv og verden og det du er overbevist om er sandt, begrænser dig i at udnytte din sande styrke og forhindrer dig i at være glad og tilfreds og forhindrer dig i at handle kraftfuldt og effektfuldt !
Så enkelt kan den udtrykkes - denne evigt aktuelle problemstilling om hvordan vi som mennesker ikke føler at vi slår til i en moderne, travl og stressende hverdag.
Hvad nu hvis det var sådan, at det du tror om dig selv og det du tror om verden er en groft forvansket udgave af din sande virkelighed? - en virkelighed fyldt med styrke og glæde, en virkelighed der kunne være din istedet ?
Hvad nu hvis du opdagede, at dit liv i virkeligheden handler om meget mere og meget andet end det du hidtil har troet - at du i virkeligheden er et væsen med ubegrænsede muligheder og evner !?
Hvordan ville det så gøre en forskel for dig ?
Jeg mener, at der bor en livsleder i os alle - også i dig.


Udnyt din indre styrke
Det er rent faktisk sådan, at hvis du tillader dig selv at opdage det, så kan du få adgang til en tilværelse hvor du er meget mere tilfreds, handlekraftig og glad.
Det eneste det kræver er faktisk, at du vender blikket indad og søger din indre styrke.
Du vil opdage, at hvor der før var begrænsninger, er der nu muligheder, hvor der før var bekymringer er der nu glæde, tilfredshed og handlekraft.
Det der er helt specielt ved din nye virkelighed er, at den vælger du helt selv - uafhængig af din historie!
Jeg kalder det ganske enkelt for LIVSLEDELSE.